Παρουσίαση Βιβλίου: Ο μυστικός κόσμος και ο γνωστικός βάτραχος του Παναγιώτης Κολοκοτρώνης

Περιγραφή

«Ένα μαγικό παραμύθι για παιδιά, που ο χρόνος δεν ενόχλησε, έκαναν πέρα μια γενιά, να μεγαλώσουν ξέχασαν, κανείς δεν τα εμπόδισε…»

Ο θρύλος λέει πως κάποτε υπήρξε ένα παιδί, που μόνο του κατάφερε όσα δεν μπόρεσε ποτέ κανείς. Μπήκε σε μέρη μυστικά, που ύστερα σφράγισαν ξανά. Έδωσε μάχες που γίναν έπη και έτσι σκόρπισαν σαν γνώση στις επόμενες γενιές. Ταξίδεψε απ’ τη σπορά ως την καρποφορία της ψυχής, για να βρει ένα πράγμα μόνο: Την αλήθεια.

Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος. Ο μυστικός κόσμος δεν είναι αυτό που όλα δείχνουν. Δεν είναι μέρος για παιδιά, είτε μεγάλα, είτε μικρά. Γιατί πολύ απλά από κει, κανείς δεν μπόρεσε να βγει και ό,τι ανοίξεις, όλο και κάτι θα σε βρει…


ΤίτλοςΟ μαγικός κόσμος και ο γνωστικός βάτραχος
ΣυγγραφέαςΠαναγιώτης Κολοκοτρώνης
ΕκδόσειςΔαιδάλεος
Θεματική ΚατηγορίαΛογοτεχνία αναζήτησης
Σελίδες112
ISBN978-618-5298-41-8

Το μυθιστόρημα «Ο μαγικός κόσμος και ο γνωστικός βάτραχος» του Παναγιώτη Κολοκοτρώνη αποτελεί το πρώτο young adult fantasy novel για τις εκδόσεις Δαιδάλεος, αλλά και το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του Παναγιώτη Κολοκοτρώνη.

Έχοντας μια αγάπη στα μυθιστορήματα που σε βάζουν να έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου, ανεβάζω τις προσδοκίες μου για το βιβλίο αυτό και περιμένω να με συναρπάσει.


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s