#newrelease: «Σκοτεινά Βήματα: Πλειάδα» του Αλέξη Ζησιμόπουλου – Εκδόσεις Πηγή

Σήμερα διακόπτουμε την ροή του προγράμματος μας και φεύγουμε από τον #crimaython2020 για πολύ λίγο ώστε να φέρουμε στις οθόνες σας μια καινούργια κυκλοφορία, η οποία εμπίπτει σε ένα είδος που λατρεύουμε διαβάζουμε εδώ στο One Broke Bookworm, αλλά και από έναν συγγραφέα που εκτιμάμε ακόμα περισσότερο.


Νέα Κυκλοφορία

Σκοτεινά Βήματα – Πλειάδα 

του Αλέξη Ζησιµόπουλου


Εκδόσεις: Πηγή
Σελίδες: 326
ISBN:  978-960-626-231-9


 Είθε η ψυχή να καθοδηγεί την πίστη σου.


Οπισθόφυλλο

H Μάχη των Πυλών. Αν όχι ο σημαντικότερος πόλεμος της κοινής ιστορίας θεών και ανθρώπων, σίγουρα αυτός που έμεινε πιο εμβληματικά χαραγμένος στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου. Κράτησε πολλά χρόνια, ίσως αμέτρητα, αν υπολογιστεί και ο χρόνος πριν τις ένοπλες συρράξεις. Οι αιτίες και οι αφορμές θα ήταν εύκολο να χαθούν στον χρόνο, όμως σίγουρα όλοι θα είχαν σημειωμένο το τέλος του πολέμου, τις επιπτώσεις και την αλυσίδα των αποτελεσμάτων. Τα γεγονότα του τελευταίου έτους αυτού του πολέμου θα καθόριζαν την πορεία των γεγονότων όλης της ιστορίας του κόσμου, μέχρι εκεί που κυλάει ο χρόνος και ίσως, ακόμη και μετά απ’ αυτό…

Ο Ζεθ είναι ένας φιλόδοξος νέος που συμμετέχει στον πόλεµο µε σκοπό να γίνει ήρωας. Η Κελαίνη είναι μια συνεσταλμένη κοπέλα µε μυστηριώδη καταγωγή. Και οι δύο τους µπλέκουν µε τον πρώτο των ξωτικών και στρατηγό, Νταλξ, που τους εντάσσει στη στρατιωτική μονάδα της 32ης Πλειάδας που διοικεί. Μέσα απ’ τις γνωριμίες που θα κάνουν και τις μάχες που θα βιώσουν, θα κληθούν να ανακαλύψουν τα όρια του εαυτού τους και θα αναγκαστούν να προβούν στις απαραίτητες θυσίες που προστάζει η δίνη του πολέμου.

Ο Συγγραφέας

Ο Αλέξης Ζησιµόπουλος γεννήθηκε στο Ρίο Πατρών και κατοικεί στο Αίγιο Αχαΐας. Σπουδάζει στο Τµήµα Φιλοσοφίας του Πανεπιστηµίου Πατρών. Ασχολείται από µικρός µε σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει µε τη µυθοπλασία, παρακολουθώντας κινηµατογραφικές παραγωγές και θέατρο, διαβάζοντας ποικίλα είδη εντύπων από κάθε πλευρά του κόσµου, αλλά και συµµετέχοντας µε κάθε ευκαιρία σε σχετικές εκδηλώσεις. Μεγάλη του αγάπη και χρόνια ενασχόληση είναι η συγγραφή ιστοριών.

Είναι διαχειριστής του διαδικτυακού blog Moonlight Tales και της οµάδας Moonlight Tales e-Library, όπου µεταξύ άλλων δίνει συµβουλές για τη συγγραφή, παρουσιάζει έργα και αλληλεπιδρά ενεργά µε το αναγνωστικό και συγγραφικό κοινό. Παράλληλα, γράφει κριτικές βιντεοπαιχνιδιών στο site Game20.gr, ενώ έχει στο παρελθόν αρθρογραφήσει για ταινίες και βιβλία σε εφηµερίδες.

Η πρώτη σειρά βιβλίων του «Σκοτεινά Βήµατα» ανήκει στο είδος του φανταστικού, µε διάχυτα τα noir, steampunk, διατοπικά, σκοτεινά στοιχεία και ένα επικό, high fantasy υπόβαθρο. Μέληµά του είναι να περάσετε τόσο καλά διαβάζοντας για τους φτιαχτούς του κόσµους, όσο πέρασε κι εκείνος για να τους φτιάξει. Άλλωστε, τι είναι το διάβασµα; Να αναπτύσσεις αληθινά αισθήµατα για µη αληθινούς ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


Επιστρέφουμε στο κανονικό μας πρόγραμμα καθώς περιμένουμε το βιβλίο αυτό να έρθει στα χέρια μας για να χαρούμε και λίγο εμείς της φαντασίας.

Καλές αναγνώσεις και τα λέμε στο επόμενο άρθρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s