Sunshine Blogger Award

Hello people of Earth and beyond!

Αυτή η γλυκιά ύπαρξη εν ονόματι Carrie από το Cat on the Bookshelf με έκανε tag στο Sunshine Blogger Award και αυτήν την στιγμή απλά στριγγλίζω από την χαρά μου!

Έτσι θα απαντήσω στις ερωτησούλες που μας έβαλε και θα ενθουσιαστώ ακόμα περισσότερο!!!

For the English Version press here…

Οι κανόνες:

  1. Tag το άτομο που σε έκανε tag
  2. Απάντησε τις ερωτήσεις
  3. Κάνε tag 11 άλλα άτομα (spoiler alert  θα είναι λιγότεροι)
  4. Γράψε 11 ερωτήσεις για να απαντήσουν

Easy peasy!

1)Which bookshelf in your home contains the most books that you love?(Ποια βιβλιοθήκη στο σπίτι σου περιέχει τα περισσότερα βιβλία που αγαπάς;)

Η μοναδική βιβλιοθήκη στο σπίτι μου *awkward laugh*. Έχουμε δύο «βιβλιοθήκες» στο σπίτι, μία στο δωμάτιο μου και μία στης μητέρας μου. Τα βιβλία είναι χωρισμένα ανάλογα με το τι διαβάζει η κάθε μια. Στην βιβλιοθήκη μου το αγαπημένο μου ράφι είναι το ράφι με τα βιβλία φαντασίας, γιατί λατρεύω τα βιβλία φαντασίας. Εκεί είναι και η αγαπημένη μου τετραλογία (The Lunar Chronicles). Η αγαπημένη που τριλογία (Ruby Red Trilogy) βρίσκεται σε ένα ράφι στο γραφείο του δωματίου. Άρα δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω….

2)What has been the most challenging moment in your blogging journey so far?(Ποιο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο blogging ταξίδι σου μέχρι στιγμής;)

Το πρόγραμμα έχω να πω. Για ένα τόσο οργανωτικό άτομο που είμαι, μου είναι δύσκολο να διατηρώ ένα πρόγραμμα ανεβάσματος. Δεν γίνεται. Απλά θέλω να ανεβάζω όποτε μου έρχεται μια ιδέα. Μπορεί την μια βδομάδα να ανεβάζω κάθε μέρα και την άλλη βδομάδα να ανεβάσω δύο φορές. It’s just the way i am.

3)Name two good book-to-movie adaptations. (Πες δύο καλές ταινίες που βασίστηκαν σε βιβλία)

Δύο κιόλας… καλές…. ταινίες… βασισμένες… σε… βιβλία. Ναι εδώ είμαι εγώ να επαναλαμβάνω την ερώτηση και να σκέφτομαι. Τολμώ να πω το «Περηφάνια και Προκατάληψη»; Ναι τολμώ. Λοιπόν, η μία ταινία είναι το «Περηφάνια και Προκατάληψη» (Αχ Mr Darcy) και η δεύτερη είναι το «Monster’s Call» (αν και ακόμα να χωνέψω την αλλαγή του ονόματος).

4)What is something you like to do the old-fashioned way?(Τι είναι αυτό που σας αρέσει να κάνετε με τον παλιομοδίτικο τρόπο;)

Να γράφω… Μου αρέσει η αίσθηση να βλέπεις σε φύλλα χαρτί την δουλειά σου και όχι στον υπολογιστή, όπως κάνουν οι περισσότεροι συγγραφείς. Αν και λόγο της επικονδυλίτιδας μου είναι αρκετά επίπονο να γράφω στο τετραδιάκι μου.

5)How did your blog get its name?(Πως το blog σου πήρε το όνομα;)

Αυτήν την ερώτηση περίμενα κάποιος να μου κάνει. Είναι αστείο το πως πήρε το όνομα του. Σκεφτόμουν αρκετό καιρό να κάνω blog αλλά δεν το ξεκίναγα γιατί δεν μου ερχόταν τίποτα απολύτως για το όνομα. Το bookitocat για το url το είχα ήδη από το instagram (άλλη ιστορία αυτή για το ig και άλλη ιστορία και αστεία για το tt) αλλά ο τίτλος; Έβλεπα με την μητέρα μου, λοιπόν, «Two Broke Girls» (καταπληκτική σειρά) και τότε μου χτύπησε το λαμπάκι στο κεφάλι μου. Ούτε καν λαμπάκι δεν ήταν, ήταν ολόκληρη πινακίδα με νέον φώτα και έναν εκφωνητή να φωνάζει. Είμαι ολίγον τι broke (κλαίω) και λατρεύω το διάβασμα (bookworm με την βούλα) άρα πως πρέπει να ονομαστεί; ONE BROKE BOOKWORM και χειροκροτήματα από το κοινό. Ευχαριστώ Ευχαριστώ.

6)Which genre haven’t you read?(Ποιο λογοτεχνικό είδος δεν έχεις διαβάσει;)

Γενικά είμαι πολύ ελαστική στα είδη που διαβάζω. Αυτό που δεν έχω διαβάσει, και δεν νομίζω ότι πρόκειται να διαβάσω ποτέ, είναι αυτοβελτίωσης. Δεν θέλω να βελτιωθώ τι θέτε τώρα.. αμάν….

7)Think about the last book you read. Then finish this sentence in three different ways: I wonder….(Σκέψου το τελευταίο βιβλίο που διάβασες. Μετά τελείωσε την πρόταση με τρεις διαφορετικούς τρόπους: Αναρωτιέμαι…)

Τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν το «Never Enough Time«.
Αναρωτιέμαι… πως θα είναι η ζωή μου σε 7 χρόνια.
Αναρωτιέμαι… τι σκεφτόταν η συγγραφέας όταν ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ.
Αναρωτιέμαι… γιατί η φίλη της δεν την στήριζε ακόμα και αν δεν την πίστευε. Εγώ πάντως θα στήριζα την φίλη μου ακόμα και άμα μου έλεγε παπαριές…. φίλη μου είναι στο κάτω κάτω.

8)Which movie do you think is worth watching only once?(Ποια ταινία πιστεύεις ότι αξίζει να την δεις μόνο μία φορά;)

Την ταινία «Το αγόρι με την ριγέ πιτζάμα» για τον μόνο λόγο ότι με το κλάμα σου μπορείς να γεμίσεις μια ολόκληρη θάλασσα. Εγώ δεν θέλω να την ξαναδώ νιώθω τόσο χάλια ψυχολογικά μετά.

9)What do you think of literary magazines?(Τι άποψη έχεις για τα λογοτεχνικά περιοδικά;)

Δεν έχω πάρει ποτέ μου ή έχω διαβάσει λογοτεχνικό περιοδικό, άρα δεν έχω κάποια άποψη για να πω….

10)What would you like to achieve this year?(Τι θα ήθελες να καταφέρεις αυτόν τον χρόνο;)

Να τελειώσω το βιβλίο μου. Θέλω στο τέλος του χρόνου να έχω έτοιμο το draft μου για να αρχίσω να το στέλνω σε εκδοτικούς οίκους.

11)Give us one quote that inspires you.(Γράψε ένα quote που σε εμπνέει)

“But her grandmother had never suggested she could think the same of Scarlet. You’ll be fine, she always said, after a skinned knee, after a broken arm, after her first youthfull heartbreak. You’ll be fine, because you’re strong, like me.”
― Marissa MeyerScarlet

Αυτά από μένα και ναι το καταλάβατε δεν έχω τελειώσει κάποιο από τα τρία βιβλία που διαβάζω ταυτόχρονα.. .Σσσσςςςς κάτι θα κάνουμε για αυτό… κάτι.. ναι… *αγχώνεται*

Tootles!


Twitter
FacebookRSSRSSRSS

2 σκέψεις σχετικά με το “Sunshine Blogger Award

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s