#booktag: The Hamilton Book Tag

Αυτή η tag δημιουργήθηκε από την youtuber Maureen Keavy. Προφανώς κανένας δεν με έκανε tag αλλά λατρεύω το Hamilton (το κατέβασα και το είδα σσσςςςς) και ακόμα περισσότερο τα τραγούδια του, είστε τυχεροί που αυτό δεν είναι βίντεο γιατί θα άρχιζα να τραγουδάω και δεν το θέλετε αυτό. Άρα θα κάνουμε book tag people! Yoohoooo. *σερπαντίνες παντού*. Εμ… συγνώμη ας αρχίσουμε :$

Πριν ξεκινήσω πρέπει να το πω: θα υπάρχουν spoillers μουαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! *άσχημος βήχας* ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

The room where it happens (a book you would put yourself into)
Ένα βιβλίο στο οποίο θα έμπαινες μέσα!

Κοιτάχτε, εδώ θα υπάρξουν πολλά. Αρχικά, Harry Potter! Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και ας ομολογήσουμε ότι ακόμα περιμένουμε αυτό το καταρραμένο γράμμα που δεν ήρθε ακόμα. Είμαι μάγισσα και το ξέρω εντάξει; Επειδή όμως αυτήν είναι η απάντηση του μισού πλυθησμού ολάκερου του κόσμου θα πω και άλλον έναν κόσμο στον οποίο θα ήθελα να είμαι μέρος. Αυτός είναι TMI & TDI, δηλαδή στο κόσμο των shadowhunters. Μαύρα ρούχα, τατουάζ που σου δίνουν δυνάμεις, όπλα που φωσφορίζουν μόλις τα ονομάσεις, hot boys, τι άλλο να ζητήσει κανείς; ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ… εννοώ τίποτα, τίποτα άλλο δεν θα ζητήσει κανείς *heavy breathing*

shadowhunters-matthew-daddario-alec-lightwood-lightwood-favim-com-4160335

The Schuyler Sisters (an underrated female character)
Ένας υποτιμημένος γυναικείος χαρακτήρας.

Primrose Everdeen. Ναι ναι η Primrose από το Hunger Games, αυτή για την οποία η Katniss voluntered as tribute. Πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζουν ακριβώς πόσο καταπληκτικός και badass χαρακτήρας είναι η Primrose. Όσο η αδερφή της λίγο πολύ σκοτωνόταν στους αγώνες πείνας και γκρίνιαζε για την ζωή της, εκείνη πήγε στην αντίσταση και προσπάθησε παρά τις δύσκολες συνθήκες να γίνει νοσοκόμα για να βοηθήσει σε αυτό που κάνει καλύτερα. Έτρεξε κατά την διάρκεια επίθεσης πάνω στα χτυπημένα παιδιά για να τους προσφέρει ιατρική βοήθεια ενώ ήξερε ότι άνετα οι άνθρωποι του Καπιτόλιου μπορούσαν να την σκοτώσουν. Αλλά το βρήκε από αλλού, damn you Coin.

tumblr_mq9kkcxzyv1r0tptno1_250

My Shot (a character that goes after what they want and doesn’t let anything stop them)
Ένας χαρακτήρα που ακολουθάει αυτό που θέλει και δεν αφήνει κανέναν να τον σταματήσει.

Μπορώ να επιλέξω αρκετούς για αυτό αλλά θα διαλέξω τον Nathan από Half Bad. Ο Nathan είναι ένα υβρίδιο καλού και κακού μάγου. Στο πρώτο βιβλίο, το οποίο είναι το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, κάνει αυτό που θέλει no matter what. Του απαγορεύουν τα ταξίδια; Πάει ταξίδια! Του απαγορεύουν να βλέπει την κοπέλα που αγαπάει; Βλέπει την κοπέλα που αγαπάει! Πρέπει να απαντήσει κάποιες ερωτήσεις για να δουν άμα είναι λευκός ή μαύρος μάγος; Δεν απαντάει τις ερωτήσεις. Χάνετε ο ποιο κοντινός του φίλος και όλες οι ενδείξεις του λένε να συνεχίσει τον δρόμο του και να μην το ψάξει; Τον ψάχνει. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, άμα μπορεί να το κάνει βέβαια. Εδώ παραλίγο να χάσει το χέρι του επειδή ήθελε να αποδράσει από κάπου που δεν γινόταν να αποδράσει.

tenor

Burn (the most heartbreaking end to a relationship you’ve read)
Το πιο στενάχωρο τέλος σε μια σχέση που έχεις διαβάσει

The fault in our stars obviously. Ο τύπος είναι νεκρός και εγώ κλαίω. Δεν πρόκειται να το συζητήσουμε αυτό γιατί έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το διάβασα και ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί. DAMN YOU JOHN GREEN.

augustus-waters-obvlivion-in-love-with-you-gif

You’ll be back (sassiest villain)
Sassiest Villain

Moriarty. Ένας από τους πιο αγαπημένους μου κακούς και χαρακτήρες είναι ο Μοριάρτι, η νέμεσις του Σέρλοκ Χολμς. Ω θεε μου the sass. I love him!!

tumblr_inline_om90q2wyca1svmt4j_500

The Reynolds pamphlet (a book with a twist that you didn’t see coming)
Ένα βιβλία με ανατροπή που δεν περίμενες

Φόνος 5 αστέρων της Έλενας Ακρίτας. Ένα, πλέον, από τα αγαπημένα μου βιβλία μόνο και μόνο εξαιτίας αυτούς του καταραμένου plot twist στο τέλος. Τον δολοφόνο δεν τον περιμένεις καθόλου. Ξαφνικά σου πετάει έναν δολοφόνος και μένεις άφωνος. Δεν το περίμενα. Διάβασα τρεις με τέσσερις φορές την αποκάλυψη γιατί απλά δεν το πίστευα. Μα πως γίνεται να τον σκότωσε αυτός/αυτή; Δεν γίνεται! Μα εγώ τον/την εμπιστευόμουν. Δεν γίνεται αυτό. Χρειάζομαι κάποιον να το συζητήσω μαζί του. ΑΑΑΑΑ

b2ab421fff399e4faa7d372eb44993a038d3c304

Non-stop (a series you marathoned)
Σειρά βιβλίων που έκανες μαραθώνιο

Κάτσε τι πρέπει να αναφέρω μία; Έχω το κακό συνήθεια άμα πέφτει στα χέρια μου μια σειρά βιβλίων και έχω όλα τα βιβλία να κάνω μαραθώνιο. Λοιπόν, έκανα μαραθώνιο με τα βιβλία The mortal instruments της Cassandra Clare και αμέσως μόλις τα τελείωσα διάβασα τα The infernal devices της ίδιας συγγραφέας και στον ίδιο κόσμο. Νομίζω ότι τα τέλειωσα σε μία βδομάδα και μισή. Έχω κάνει μαραθώνιο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι του Rick Riordan, μια βδομάδα ακριβώς. Έχω κάνει μαραθώνιο The Ruby Red trilogy της Kristen Gier και μια από τις αγαπημένες μου σειρές ever, διάβαζα ένα βιβλίο την ημέρα, την τέλειωσα αυτήν την σειρά σε ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. Πήγα να κάνω μαραθώνιο στην σειρά Matched της Allyson Condie αλλά σταμάτησα στο δεύτερο βιβλίο. Χμμμ.. αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό!

tumblr_inline_nm9603vnj61t2kp90

Satisfied (favorite book with multiple POVS)
Αγαπημένο βιβλίο με πολλαπλές οπτικές γωνίες

Θα έλεγα ξανά το Φόνος 5 αστέρων της Έλενας Ακρίτας, γιατί εξαιτίας των οπτικών γωνιών η ανατροπή στο τέλος έχει σημασία, αλλά θα μιλήσω για μια άλλη πώρωση μου. Διαλέγω, λοιπόν, να αναφέρω το The Lunar Chronicles της Marissa Meyer. Μα Ερατώ αυτό δεν είναι ένα βιβλίο αλλά τέσσερα. Ναι ναι το ξέρω αλλά είναι τα αγαπημένα μου βιβλία με πολλαπλές οπτικές γωνίες και συνήθως δεν συμπαθώ τόσο πολύ τις πολλαπλές οπτικές γωνίες.

giphy

Who lives, who dies, who tells your story (a book/series you feel like will be remembered throughout history)
Ένα βιβλίο/σειρά που νιώθεις ότι θα το θυμούνται μέσα στην ιστορία

Εντάξει Harry Potter. Τέλος. Δεν έχει σχόλιο. Απλά Harry Potter.

tumblr_nkysi95qrx1u4oosgo1_500

Stay alive (a character you wish was still alive)
Ένας χαρακτήρας που εύχεσαι να ήταν ακόμα ζωντανός

FINNICK ODAIR! Finnick… oh Finnick. Finnick Odair από το Hunger Games. Αρχικά, γιατί; Δεύτερον, είχε μόλις βρει την αγαπημένη του. Είχαν παντρευτεί. Είχε μείνει η γυναίκα του έγκυος και είχε βρει τα λογικά της. Επιτέλους θα μπορούσε επιτέλους να είναι ευτυχισμένος, ακόμα και αν μαινόταν ολόκληρος πόλεμος γύρω του. Γιατί γιατί να τον σκοτώσει. Δεν το δέχομαι. Όχι δεν το δέχομαι. *crying intensifies*

tumblr_mzoa4w9n8j1qfx172o5_250


Αυτά με την book tag! Όποιος θέλει μπορεί να την κάνει αλλά εξαναγκάζω την coffeefaerie να την κάνει!

Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ :*

2 σκέψεις σχετικά με το “#booktag: The Hamilton Book Tag

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s