#readingblog: 30 Ιουλίου 2018

Hello people of Earth and beyond!

Πρώτη μέρα για την αναγνωστική πρόκληση και το πήγα έτσι όπως όλοι φανταζόμασταν: ΧΑΛΙΑ. Δεν διάβασα ούτε ένα βιβλίο από τα 7 εφτά βιβλία που ήταν να διαβάσω. Ούτε ένα κεφάλαιο. Ούτε μία λέξη. Ούτε καν τον τίτλο δεν διάβασα. Είμαι μια αποτυχία. Είμαι ένα άθλιο ον το οποίο πιάνει απλά χώρο και καταναλώνει πολύτιμο οξυγόνο. Δεν αξίζω να λέγομαι bookworm (όρος σχετικός αλλά θα επανέρθουμε σε άλλο ποστ για αυτό). Φοβάμαι πλέον για την μοίρα της πρόκλησης (από την πρώτη μέρα έβγαλα συμπέρασμα… κλασσική Ερατώ).

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν διάβασα καθόλου. Διάβασα τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου Σκάρλετ της Marissa Meyer, το οποίο διαβάζω εδώ και μια μιση βδομάδα… μπορεί και δύο.

Είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθείς να χώσεις σε μια μέρα δουλειά – διάβασμα – κοινωνική ζωή – ύπνο -οποιαδήποτε άλλη ανάγκη του ανθρώπινου σώματος για να επιβιώσει γενικότερα. Επίσης, πρέπει μέσα στην ημέρα να γράφω τουλάχιστον 2,200 λέξεις για να κάνω κάποια progress στο βιβλίο μου (μιας και τα άλλα δύο project στα οποία δούλευα τα άφησα λιγάκι πίσω για να επικεντρωθώ σε αυτό). Επίσης ήθελα να πάρω μέρος και στο photo challenge του booktubeathon αλλά από την πρώτη κιώλας μέρα απέτυχα σε αυτό (όπως και σε κάθε challenge). Θα βγάλω όμως φωτογραφίες με τις προκλήσεις που έβαλε και ας είναι καθυστερημένες… η σκέψη μετράει έτσι; Θα τις ανεβάσω όλες μαζί στο τέλος της εβδομάδας.

Αυτή ήταν η πρώτη μέρα και δεν έχω πολλά να πω. Ναι σκέφτηκα να κάνω καθημερινά updates έξω από το regular πρόγραμμα αυτού του blog. Δεν ξέρω άμα είναι καλή ιδέα ή άμα ενδιαφέρει κανέναν εκτός από εμέναν αλλά για αυτό δεν έφτιαξα αυτό το ταπεινό blog… για μένα… για να παρλάρω με τις ώρες. Το διαγαλαξιακό ον της διπλανής πόρτας.

Βέβαια μιας και είναι update θα κάνω και μια ανακοίνωση. Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται Ultra-Mega-GIVEAWAY για τον ένα χρόνο λειτουργίας του One Broke Bookworm και τους 23 αιώνες ζωής αυτού εδώ του όντος που σας γράφει αυτές τις παλαβομάρες. Χτες μου ήρθε και το τελευταίο αντικείμενο που περίμενα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει μπει σε τροχιά.

Άμα σας αρέσει το «reading-blog», κάθετος «life update», κάθετος «πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα κάνω σε αυτό το blog», πατήστε ένα like και σχολιάστε από κάτω. Ακόμα και να μην σας αρέσει απλά πατήστε like γιατί με αγαπάτε.

Αυτά από μένα για την μεγάλη σημερινή αποτυχία.

Tootles!

.facebooktwitterinstagramgoodreadswattpadtumblr.

 

7 σκέψεις σχετικά με το “#readingblog: 30 Ιουλίου 2018

  1. Μην πιεζεσαι 😊 φέτος δεν έκανα το readathon, απλά διαβάζω ότι θέλω όποτε θέλω και τελικά έχω διαβάσει περισσότερα απ’ ότι πέρσι. Διαβάζουμε γιατί το διασκεδάζουμε, όχι για να πιάσουμε στόχους 🤗

    Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Εγώ το έκανα τρία χρόνια και μου άρεσε πολύ και όντως διάβασα περισσότερα απ’ότι παλιά, αλλά αισθάνθηκα πίεση την τελευταία φορά και είπα να το αφήσω και δίκιο είχα τελικά 😁

        Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, καλοκαίρι είναι. Εγω τι να πω που παιδέυω τον κακομοίρη τον Σερλοκ Χολμς ένα μήνα και δεν τελειώνει…. Απλά λατρεύω το τρόπο που γράφεις ❤ ❤ φιλάκια πολλά ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε