#wrapup: April Haul (2018)

Hello people of Earth and beyond!!!

Η Ερατώ είναι εδώ με ένα April Haul για να πωρωθούμε όλοι μαζί! Όπως βλέπετε στο απαίσιο gif που έφτιαξα (το οποίο ντρέπεται για τον εαυτό του και θέλει να αυτοκαταστραφεί) ο Απρίλιος μου πήρε τα λεφτά. Αν σκεφτείς βέβαια ότι ήταν ο πρώτος κανονικός μισθός που πήρα ποτέ τότε θα καταλάβεις ότι είναι και λίγα τα βιβλία που αγόρασα (επίσης είναι +1 που ξέχασα να το βάλω γιατί το διάβαζε ο πατέρας μου εκείνη την στιγμή και ντράπηκα να του το ζητήσω για μια φωτογραφία).

what i bought

Θα αρχίσουμε με τα πέντε βιβλία που αγόρασα από ένα παλαιοβιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (ανάμεσα από Θησείο – Μοναστηράκι, σε ένα στενό μέσα). Αποτελούν έκδοση από την εφημερίδα «Το Βήμα» και πάνω γράφει «Βήμα Νουάρ», για αυτό έκαναν και 1ευρώ το καθένα!

  1. Πέτρος Μαρκαρης – «Νυχτερινό Δελτίο«
  2. Αθηνά Κακούρη – «Κυνηγός Φαντασμάτων«
  3. Φίλιππος Φιλίππου – «Το χαμόγελο της Τζοκόντα«
  4. Ανδρέας Αποστολίδης – «Εγκλήματα στην πανσιόν Απόλλων«
  5.  Τζίμμυ Κορίνης – «Επίγραμμα Θανάτου«

Σειρά έχουν δύο βιβλία που ήρθαν από μια εφημερίδα (εάν με ακολουθείτε στο instagram θα τα έχετε δει σίγουρα). Αυτή η εφημερίδα είχε ένα βιβλίο αστυνομικό και ένα αυτοβοήθειας (ή όπως στο καλό τα λένε αυτά). Μαντέψτε ποιο δεν θα διαβάσω.

  1.  Maurice Leblanc – «Κόμισσα Καλιόστρο«
  2.  Leo F. Buscaglia – «Γεννημένοι να αγαπάμε«

Μετά έχουμε ένα βιβλίο που αγόρασα από περίπτερο. Το ήθελα καιρό τώρα και μόλις το είδα δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά απλά το άρπαξα στα χέρια μου και άρχισα να γελάω σατανικά.

Δημήτρης Σίμος – «Τα Βατράχια«

Συνεχίζουμε με ένα βιβλίο που πήρα από το Comicdom, αν και πήγαινα για άλλο βιβλίο του ίδιου συγγραφέα, ο κυριούλης στον πάγκο των εκδόσεων μου πρότεινε αυτό και ήμουν κάπως «HELL TO THE YEAH».

Neil Gaiman – «Ο Ωκεανός στο τέλος του δρόμου«

Τέλος, ένα βιβλίο που αγόρασα από τα public για το μοναδικό λόγο ότι είχα μόλις πληρωθεί και ήθελα τα πρώτα μου λεφτά να πάνε σε βιβλίο. Όχι ότι το μετανιώνω αντιθέτως έχω ενθουσιαστεί και περιμένω πως και πως να το διαβάσω.

Neil Gaiman – «Ο πόλεμος των Θεών (American Gods)»

ΣΥΝΟΛΟ: 10 βιβλία

Ας πάμε στα κόμικ τώρα.

GIF-180503_230710.gif

Έχουμε το «Σέρλοκ Χολμς δεν φοβάται τίποτα» του  Pierre Veys, που προήλθε από την ίδια εφημερίδα.

Έχουμε το «Έχεις πεθάνει για μένα» του Σταύρου Κιουτσιούκη, που το πήρα επίσης από το Comicdom.

Τέλος, έχουμε το «Ήρωες» των Aniro, Θάνο Μπαγγέα, Κώστα Τσελεπατιώτη, που το μοίραζαν δωρεάν στο Comicdom.

ΣΥΝΟΛΟ: 3 κόμικ

ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΟΡΩΝ: 13 πράγματα με 43,70ευρώ (αυτό πάει να πει good job Ερατώ)


No quality post today απλά μια σούμα των αγορών μου. Ούτε θέλω να δειχτώ ούτε θέλω να φανώ κάποια. Όπως λέει και υποδεικνύει ο τίτλος τούτου εδώ του blog είμαι απλά ένα κορίτσι που θέλει να ικανοποιήσει την λαχτάρα του για διάβασμα με τον καλύτερο τρόπο. Το ότι δίνω σύνολα ποσών είναι για να σας δείξω πόσο εύκολο είναι με λίγα να παίρνετε πολλά. Δεν βάζω ποτέ σαν θέμα ότι όσο περισσότερα πάρεις με λιγότερα λεφτά τόσο το καλύτερο. Αντιθέτως η ποιότητα πέφτει μαζί με το ποσό. Απλά ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, κανείς δεν διαθέτει 20 ή 25 ευρώ για hardcover (όσο πανέμορφα κι αν είναι) και όλοι θέλουμε να διαβάσουμε ένα καλό βιβλίο.

Σας αφήνω λοιπόν να συνεχίσετε το blog tour σας για να διαβάσετε και άλλα ποστ. Και τα λέμε την επόμενη φορά.

Tootles!


Twitter
FacebookRSSRSSRSS

 

15 σκέψεις σχετικά με το “#wrapup: April Haul (2018)

  1. Ο Ωκεανός… πολύ ωραίος! ο πόλεμος των θεών μου είχε φανεί έτσι κι έτσι και κάποια στιγμή θέλω να τον ξαναδιαβάσω για να βεβαιωθώ τι δεν μου έκατσε καλά! για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη αλλά αυτά τα βατράχια τα διαβάζουν πολλοί και λένε πολύ καλά λόγια και έχω σχεδόν ψηθεί κι εγώ να τα πάρω να τα δοκιμάσω! 😉

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Άμα αισθανεσαι καλύτερα δουλεύω εδω και 2 χρόνια και κάθε μήνα παίρνω απο 1 (καλά νταξει 2-3) βιβλιο(-α) τον μήνα. Και ας μην έχω χρόνο να τα διαβάσω

    Αρέσει σε 2 άτομα

Σχολιάστε