#omg: Versatile Blogger award

Αποτέλεσμα εικόνας για Versatile Blogger award

Hello people of Earth and beyond! 

Η πολύ πολύ πολύ πολύ γλυκιά Σταύη από το blog «Here till Sunday» μου έκανε την τιμή να με προτείνει για το Versatile Blogger award και νιώθω τόσο ενθουσιασμένη. Ευχαριστώ πάρα πολύ  ^_^

Αν κάποιος έχει λάβει το Versatile Blogger award τότε πρέπει:

1)Να ευχαριστήσει το άτομο που τον πρότεινε (Ευχαριστώ Σταύη)

2) Να βάλει το λινκ του blog τους ( «Here till Sunday»)

3) Να διαλέξει 15 ιστολόγια που ακολουθεί και αγαπάει
Λοιπόν, ας κάνουμε ένα promo στα αγαπημένα μου blogs τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε!

1-Βιβλιαράκια
2-My secret book
3-BookSitting
4-LovArt’s Corner
5-Style Rive Gauche
6-Just me and my books
7-ΒιβλιοΑλχημείες
8-HeShotMeDown
9-Πότε-πότε την Κυριακή
10-Της ιστορίας το περιθώριο
11-Geek Cultura
12-White Echoes
13-An online Diary of a Greek girl that wanna be an artist
14-Don’t ever read me
15-TwinMirrors

Ναι το ξέρω ότι πολύ από αυτούς έχουν προταθεί ήδη, αλλά δεν τους βάζω για να κάνουν το αντίστοιχο post αλλά γιατί μου αρέσουν σαν blogs και τους ακολουθάω!

4) Να πει 7 πράγματα για τον εαυτό του
Χμμμ… Αυτό είναι δύσκολο

1-Γράφω το πρώτο μου βιβλίο που εντάσσεται στην φανταστική λογοτεχνία (δεν το έχω τελειώσει)

2-Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ασχολούμαι με την ζωγραφική. Παρακολουθώ tutorials και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερα, αν και δεν τα καταφέρνω. Έχω πάρει και ένα τετραδιάκη (sketchbook) για τα σχέδια μου.

3-Δεν μου αρέσουν τα μέρη με πολύ κόσμο και τα αποφεύγω πάση θυσία. Γενικά δεν μου αρέσει ο πολύ κόσμος, τον σιχαίνομαι και με πιάνει πονοκέφαλος και κουράζομαι πνευματικά. Άμα μπορούσα να κάθομαι σπίτι μου και να τα έκανα όλα από εκεί ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

4-Λατρεύω τα βιβλία φαντασίας και τα αστυνομικά αλλά κρυφή μου αγάπη (μάλλον όχι και τόσο κρυφή πλέον) είναι τα βιβλία ερωτικής λογοτεχνίας.

5-Δεν διάβαζα book blogs μέχρι που άρχισα το δικό μου. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να διαβάσω γιατί όλα τα βιβλία που έχω αγοράσει ήταν βιβλία που έχω ψάξει σε βιβλιοπωλεία η ίδια και μου άρεσαν. Μόνο όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ booktube άρχισα να θέλω να ψάχνομαι και στις διαδικτυακές πλατφόρμες για το τι προτείνουν όλοι οι υπόλοιποι. Τότε μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να διαβάζω στο internet για τα βιβλία και ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να βρω ακριβώς το ιστολόγιο που με ικανοποιεί και έτσι δημιούργησα το δικό μου, με αποτέλεσμα αυτό το βγδέλυγμα του διαδικτύου.

6-Είμαι ντροπαλή. Αρκετά ντροπαλή. Μέσα από την βιτρίνα του του υπολογιστή (και κινητού) φαίνεται ο σαρκαστικός και εκνευριστικός εαυτός μου, αλλά από κοντά είμαι τόσο ντροπαλή που μπορώ να σε κοιτάζω χαμογελόντας για ώρες χωρίς να λέω τίποτα (γενικά αυτό είναι πολύ creepy μου έχουν πει). Άμα νιώσω όμως άνετα μαζί σου δεν βάζω γλώσσα μέσα μου, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.

7-Θέλω να ασχοληθώ με το βιβλίο ως επάγγελμα και δεν εννοώ μόνο ως συγγραφέας. Εννοώ ότι θέλω να εργαστώ σε βιβλιοθήκη ως βιβλιοθηκονόμος (αυτό σπουδάζω) ή έστω σε βιβλιοπωλείο ως πωλητής. Θέλω να εργαστώ σε κάποιον εκδοτικό οίκο. Θέλω να κάνω βιβλιοδετήσεις. Θέλω να ασχοληθώ με το βιβλίο σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε πόστο. Είναι το όνειρο μου αυτό. Θα προτειμούσα βέβαια ως βιβλιοθηκονόμος αλλά λέμε τώρα!


Ένα ανάλαφρο ποστ για σήμερα και αν θέλετε περισσότερο από τον τρελό εαυτό μου βρείτε με στο instagram και στο facebook, αλλά και στο goodreads!

Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ!

Tootles!


Twitter
FacebookRSSRSSRSS

15 σκέψεις σχετικά με το “#omg: Versatile Blogger award

  1. Εντελώς τυχαία είδα αυτό το post σήμερα (όχι δεν είμαι γαϊδούρα) και ανακαλύψα ότι με έχεις συμπεριλάβεις στην λίστα σου. Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ, τόσο καιρό απλα δεν το είδα δει και είμαι απιστευτα συγκινημένη καθώς προφανώς και εγώ παρακολουθώ το blog σου τακτικά, πιστεύω το έχεις καταλάβει :Ρ και μου αρέσει και πολύ και χαίρομαι που είναι όλο αυτό αμοιβαίο. Σε ευχαριστωωωωωω παρά πολύ για όλα! Να μου φυλάξεις το βιβλίο 😂😂

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ με τη σειρά μου και χαίρομαι που ενθουσιάστηκες! Λοιπόν, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ακόμα κάτι δικό σου (πέρα από το μπλογκ σου δηλαδή), αλλά πραγματικά εύχομαι να καταφέρεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό και με αυτό που σπουδάζεις. Αυτό με τον κόσμο το παθαίνω κι εγώ. Ακόμα και με λίγο κόσμο, δε ξέρω τι να πω και πως να αντιδράσω και γι’ αυτό όλοι με νομίζουν σνομπ και ξινή. Από την οθόνη θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερη επιτυχία χαχα!
    Tα book blogs τα λάτρευα ανέκαθεν, αλλά φοβόμουν να ξεκινήσω το δικό μου γιατί θεωρούσα ότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις ή σπουδές ώστε να μιλήσω για τα βιβλία. Ακόμα το πιστεύω και γι’ αυτό κάνω σπάνια «κριτική» βιβλίου… 😦
    Καλή σου μέρα και πολλά πολλά φιλιά! ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο ❤ Και εγώ δεν αντέχω τον πολύ κόσμο. Κάποτε πάθαινα απανωτές κρίσεις πανικού στο μετρό να φανταστείς. Ευτυχώς τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Το παν είναι να χαλαρώσεις και να σκεφτείς ότι σύντομα όλο αυτό θα τελειώσει. Καλό κουράγιο με το βιβλίο. Δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είσαι, πάντως ξέρω πως είναι μια διαδικασία επίπονη και για γερά νεύρα, ακόμα και αν το διασκεδάζεις. Όταν νιώσεις έτοιμη να μας κάνεις και μια προδημοσίευση!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε