#collab: Big Little Lies (best of bibliarakia)

Hello people of Earth an beyond! Θυμάστε χτες τα χειρότερα βιβλία τριών κοριτσιών που έκαναν collab; Σήμερα θα δείτε τα αγαπημένα βιβλία των mysecretbook  και bibliarakia (καθαρά υποκειμενικά και καθαρά για εμάς). Κάναμε ένα collaboration διήμερο για να μας αγαπήσετε ακόμα παραπάνω!

Enjoy!

της bibliarakia

Από τα πολύ αγαπημένα μου βιβλία που διάβασα πρόσφατα είναι το «Big Little Lies» της Liane Moriarty. Η Μοριάρτυ δημιουργεί μία πολύ ωραία κοινωνική ιστορία μπλέκοντας τρεις γυναίκες των οποίων τα παιδιά ξεκινάνε μαζί στο νηπιαγωγείο. Η διελέυκανση ενός φόνου, ξετυλίγεται σε όλο το βιβλίο, στον οποίο φόνο δεν ξέρουμε ούτε ποιος πέθανε ούτε ποιος σκότωσε, μέχρι περίπου το τέλος. Η Μάντελαιν, η Σελέστ και η Τζέιν δένονται με μια φιλία, έχοντας η κάθε μία τα δικά της μυστικά, άλλα πιο σοβαρά, άλλα πιο αμελητέα, τα οποία πλαισιώνουν μία ιδιαίτερη ιστορία, που δεν μπορούσα να αφήσω από τα χέρια μου.

Πολλές ανατροπές, πολύ μυστήριο, ταυτόχρονα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βιβλίο, χωρίς να κουράζει καθόλου. Γενικά το είδος των βιβλίων που προτιμώ είναι αυτά που βασίζονται στους χαρακτήρες, αναλύουν τις προσωπικότητές τους και τους φέρνουν αντιμέτωπους με διλήμματα και μυστικά. Αυτό το βιβλίο τα είχε όλα αυτά. Επίσης, είχε ένα από τα αγαπημένα μου plot twist που εκνευρίζομαι γιατί θα το θυμάμαι για πάντα και δε θα εκπλαγώ τόσο πολύ όταν το ξαναδιαβάσω.

Μπήκε πολύ γρήγορα στα all time αγαπημένα μου και περιττό να πω πως έπρηξα κάθε φίλο, γνωστό και συγγενή να το διαβάσει. Μ’ αρέσει πολύ να βρίσκω σύγχρονη λογοτεχνία που να ανταποκρίνεται τόσο καλά στα γούστα μου.  

Και κάτι τελευταίο, νομίζω πως ήταν τόσο άρτιο το βιβλίο που δεν χρειάζεται καθόλου η δεύτερη σεζόν στην τηλεοπτική του μεταφορά. Ήδη είχε μερικά κενά η σειρά και τώρα νομίζω πως θα το τραβήξουν λίγο από τα μαλλιά το πράγμα. Ελπίζω να διαψευστώ.

Anyway, αναζητήστε το και διαβάστε το πραγματικά, αξίζει.

Εβελίνα


Τώρα θέλω κι εγώ να το διαβάσω. Μπράβο Εβελίνα, λες και δεν είχα αρκετά βιβλία στο tbr μου ήδη. Άμα θέλετε να δείτε και το δικό μου αγαπημένο (δεν θα σας πω ποιο είναι να πάτε να το δείτε) να πάτε στο blog της mysecretbook.

Χθες είχαν ανέβει τα χειρότερα τα οποία πρέπει να δείτε για να έχετε λάβει όλη την εμπειρία αυτού του collab.

Το αγαπημένο βιβλίο μου μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Το αγαπημένο βιβλίο της mysecretbook μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το χειρότερο βιβλίο μου μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Το χειρότερο βιβλίο της bibliarakia μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Το χειρότερο βιβλίο της mysecretbook μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ :*

Tootles!

6 σκέψεις σχετικά με το “#collab: Big Little Lies (best of bibliarakia)

Σχολιάστε