#preview: Son of the Dawn

Hello people of Earth and beyond!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. Η Cassandra Clare το έκανε ξανά. Καινούργιο βιβλίο στον κόσμο των Shadowhunters. Τρέξτε να ενημερωθείτε.

Στις 10 Απριλίου του 2018 βγήκε το πρώτο βιβλίο, «Son of the Dawn», της καινούργιας σειράς «Ghosts of the Shadow Market» της Cassandra Clare.

Αυτή η σειρά αποτελεί, επίσης, μέρος του κόσμου των Shadowhunters και θα προσεγγίσει διάφορες ιστορίες γνωστών χαρακτήρων και τις περιπέτειες τους στην Shadow Market. Θα μας φέρει κάποια backstories και περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Να πω την αλήθεια αν και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη, δεν ξέρω κατά πόσο χρειαζόταν μια παραπάνω σειρά. Αρχίζω να πιστεύω ότι η Clare απλά προσπαθεί να τραβήξει όσο τον δυνατόν περισσότερο το franchise για να βγάλει όσο περισσότερα λεφτά μπορεί. Εμένα πάντως δεν με χαλάει και ανυπομονώ να διαβάσω τις ιστορίες των αγαπημένων μου χαρακτήρων.

Το πρώτο βιβλίο, «Son of the Dawn», ακολουθάει την ιστορία του Jace Wayland (insert intense fangirling) όταν καταφθάνει στην οικογένεια των Lightwoods μετά τον θάνατο του πατέρα του. Δείχνει την σχέση του με τα αδέρφια στην αρχή, τα οποία δεν είναι σίγουρα ότι θέλουν καινούργιο μέλος στην οικογένεια τους. Ταυτόχρονα, οι γονείς Lightwood ασχολιούνται με τα άσχημα μαντάτα ότι ο Raphael Santiago (fangirling intensifies) έφερε κάτι περίεργο στην Shadow Market.


My body is ready to accept this book! Άντε να δούμε τι άλλο θα φέρει η Clare στα χέρια μας! Μέχρι τότε σας φιλώ.

Tootles!

5 σκέψεις σχετικά με το “#preview: Son of the Dawn

Σχολιάστε