#article: Reading Slump vs Erato

Hello again people of Earth and beyond!

tumblr_inline_nm9603vnj61t2kp90

Μέσα στην καθημερινότητα μας παλεύουμε με έναν πονηρό εχθρό, ο οποίος έρχεται και παίρνει με την βία αυτό που αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο: το διάβασμα. Ναι καλά καταλάβατε φίλοι και αναγνώστες μου, μιλάμε για την γνωστή σε όλους μας Reading Slump.

Τι είναι η Reading Slump αναρωτιέστε μερικοί (οι τυχεροί της ζωής που δεν σας χτύπησε ποτέ κάτι τέτοιο). Είναι όταν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις τίποτα…. ΤΙΠΟΤΑ.

Όπως παρατηρήσατε έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο book review που έχω ανεβάσει. Σε αυτό φταίει ο Φεβρουάριος. Ήταν ένας μήνας που έριξε την αναγνωστική μου δύναμη. Πέρασε έχοντας διαβάσει μόνο ένα βιβλίο (Γυάλινα Σπίτια), το οποίο ήταν και μικρό σε μέγεθος. Μετά από αυτό το χάος. Μετά από αυτό το τίποτα.

Φταίει που είχαμε και εξεταστική, αλλά και που άλλαξε ξαφνικά εντελώς το πρόγραμμα μου. Έπιασα δουλειά (yay mee!!!!!) δυστυχώς όχι στον τομέα των σπουδών μου ή έστω πάνω σε κάτι που μου αρέσει αλλά η ενηλικίωση αυτά τα κακά έχει. Το θέμα είναι ότι τώρα θα έχω έστω ένα εισόδημα για να χαλάω σε βιβλία και book merch (και καινούργια ρούχα γιατί χωλαίνω και σε αυτό).

Η όλη όμως ξαφνική αλλαγή σε όλα όσα ήξερα με κλόνισε ιδιαίτερα στην διάθεση να διαβάζω. Το παθαίνω εγώ αυτό και για αυτό τον λόγο δεν τα πάω και τόσο καλά με τις αλλαγές.

Όχι όμως δεν το έβαλα κάτω. Πίεσα τον εαυτό μου να διαβάσει, έστω λίγο λίγο την ημέρα. Κατάφερα, λοιπόν, στις 8 του μηνός (8/3/2018) να τελειώσω ένα βιβλίο που παίδευα από τον Φεβρουάριο.

Τώρα νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ. Γεμάτη ενέργεια και διάθεση. Σας ετοιμάζω book review αυτήν την εβδομάδα Διοργανώνω συνανάγνωση του βιβλίου «Σκοτεινά Βήματα«. Έχω συνεργασίες για δώρα (να περιμένετε αντίστοιχο post μέσα στην εβδομάδα). Γενικά, θα δείτε πολλά να συμβαίνουν το επόμενο διάστημα.

Τα πάντα για εσάς που με στηρίζετε και διαβάζετε τις βλακίες που γράφω και σχολιάζετε και πατάτε το like, αλλά και εσάς που βλέπετε στο instagram τις βλακείες που ανεβάζω και σχολιάζετε και πατάτε την καρδούλα και με στηρίζετε (ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας άμα δεν είχα δημιουργήσει αυτό το instagram δεν θα υπήρχε και αυτό το blog).

Πάμε για καλύτερα και θα σας πάρω μαζί μου σε αυτήν την τρελή κούρσα, γεμάτη με σκαμπανεβάσματα. Θα επιβιβαστούμε σε αυτό το rollercoaster που θα μας πηγαίνει μόνο πάνω φίλοι μου (και όχι έτσι όπως πήγε τον Augustus).

Μέχρι την επόμενη φορά, λοιπόν, σας φιλώ γλυκά (και με σάλια μουαχαχαχαχαχα),
Η αρθρογράφος της καρδιάς σας Ερατώ!

7 σκέψεις σχετικά με το “#article: Reading Slump vs Erato

  1. Καλή αρχή στη δουλειά 🙂
    Επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που πρέπει να αφήνουμε το μυαλό μας να ξεκουραστεί. Ναι, ακόμα και από το διάβασμα. Το να πιεζόμαστε να βγάλουμε ένα βιβλίο νομίζω ότι κάνει χειρότερη την κατάσταση. Διαβάζουμε γιατί μας αρέσει, όχι με τον βούρδουλα στο χέρι να μετράμε σελίδες. Το λέω γιατί σε αυτή τη φάση βρίσκομαι αλλά δεν πίεσα ποτέ τον εαυτό μου για αυτό. (Βέβαια τώρα με την εξεταστικη θα τον πιέσω σε άλλου είδους διάβασμα …αλλά αυτό προσπαθώ να το ξεχάσω)! Πάρε το χρόνο σου και όλα θα πάνε καλά! ❤

    Αρέσει σε 2 άτομα

    1. Ευχαριστώωωωω!!
      Εγώ πίεσα τον εαυτό μου για τον απλούστατο λόγο ότι ήθελα να διαβάσω το βιβλίο, καθώς μου άρεσε αρκετά, απλά δεν είχα διάθεση. Όταν είμαι σε άσχημα επίπεδα απλά δίνω ένα break στο μυαλό μου xD

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε